Retina Complex

Näkökykysi parhaaksi

Retinacomplex®, on luontaistuote, jossa yhdistyy useita tehokkaita antioksidantteja mukaan lukien kiinalaisen Lycium Barbarum Lynn kasvin väkevöity uute (≥ 90% lycium polysakkarideja). Ainekoostumus vaikuttaa kehon oksidatiivisiin prosesseihin ja virkistää immuunipuolustusta. Erityistä hyötyä on silmän verkkokalvolle, jonka suojamekanismit tarvitsevat antioksidantteja monilukuisia vapaita radikaaleja vastaan.

Vaikuttavat ainesosat:

L-Glutationi, Alfalipoiinihappo, Luteiini, Zeaksantiini, Lycium Barbarum Lynn polysakkarideja
Ei sisällä keinotekoisia aineita. Ei ole lisätty sidos- tai väriaineita. Vegetaarinen kapseli, valmistettu meriruohosta.

Suositeltava annostus aikuisille:

Päivittäin kaksi kapselia aamulla ja kaksi illalla ruokailujen jälkeen. ─lkää käyttäkö Retinacomplex®:ia varfarinia/coumadinia sisältävien antikoagulanttien (verenohennuslääkkeiden) kanssa. Neuvotelkaa aina lääkärinne kanssa, mikäli olette raskaana, imetätte tai Teitä hoidetaan verenohennuslääkkeillä. ─lkää käyttäkö muiden lisäravinteiden kanssa, jotka sisältävät samanlaisia ainesosia.

Retinacomplex® toimitetaan 120 kapselin pakkauksessa, joka on laskettu 30 päivän käyttöä varten. Pakkauksen (120 kapselia) hinta on € 33,95 sisältäen alv:n ja lähetyskulut.

Retinacomplex®:n valmistaja:
APO Pharmaceuticals Int. B.V.
Hyacintenstraat 38
1131 HW Volendam
Holland

APO Pharmaceuticals Int. B.V. - Hyacintenstraat 38 - 1131 HW Volendam - Holland Telephone: 0031299 322511