Home

Goed voor uw gezichtsvermogen
Geheel plantaardig, zonder kleurstoffen
Verzending met track & trace
Al sinds 2006 een vertrouwd product
Hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting!

Voedingssupplement voor de ogen

Gezond eten is heel belangrijk voor de ogen. Met name antioxidanten blijken heel goed te zijn voor de gezondheid van de ogen en het verbeteren van het gezichtsvermogen. Antioxidanten zijn stoffen die ons lichaam beschermen tegen de zogenaamde ‘vrije radicalen’. Individuele antioxidanten kunnen hiertegen beschermen maar het is gebleken dat sommige combinaties van antioxidanten beter beschermen dan wanneer dezelfde antioxidanten apart gegeven worden.

Op het voorgaande berust de samenstelling van Retinacomplex. Ons voedingssupplement bestaat uit een unieke combinatie van antioxidanten, een geconcentreerd extract van de Chinese vrucht Lycium Barbarum Lynn en vitamine A.

 • Is goed voor het gezichtsvermogen
 • Ondersteunt de conditie van het oog
 • Draagt bij aan een normale vochtbalans in het oog
 • Helpt om scherp te blijven zien
 
 • De dagelijkse dosis bestaande uit 4 plantaardige capsules is:
 • Polysacchariden uit Lycium Barbarum Lynn (Goji bessen)- 600 mg (90 % puur)
 • Goji bessen hebben een hoge voedingswaarde, deze bevatten hoge concentraties antioxidanten (Zeaxanthine en Luteine), vitamines (A,C en E) en andere voedingsstoffen waaronder veel zink en caroteen. Allemaal voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het oog!
 • L-Glutathion - 200 mg
 • Glutathion komt in hoge mate voor in de lens van het oog en beschermt de cellen en het DNA. Dit sterke antioxidant is van groot belang voor de transparantheid van de lens.
 • Alpha lipoic acid - 100 mg
 • Door zijn sterke eigenschappen lijkt dit antioxidant de ontwikkeling van staar te kunnen remmen. Onderzoek op dieren laat zien, dat diabetische retinopathie vertraagd kan worden. Een andere sterke eigenschap van Alfaliponzuur is dat het de werking van andere antioxidanten versterkt.
 • Luteïne - 20 mg en Zeaxantine - 10 mg
 • Zijn 2 antioxidanten die ook in de gele vlek (macula) van het netvlies worden aangetroffen. Hier filteren ze het blauwe licht en zorgen ze voor de gezondheid van de macula. Regelmatige consumptie kan de ontwikkeling van cataract tegengaan. Voldoende opname zou maculadegeneratie tegen kunnen gaan. En is dus goed tegen de achteruitgang van het gezichtsvermogen. Ze worden niet door het menselijk lichaam geproduceerd en de concentratie ervan in het netvlies is afhankelijk van de voedselopname.
 • Vitamine A - 160 µg
 • Vitamine A draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en tot de normale werking van het immuunsysteem
 

Meer informatie

Scroll naar beneden voor reviews en prijzen of om direct te bestellen
Retinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog Retinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog
Retinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog-highfive

Reacties van tevreden klanten

M. Stork
Nederland
“Volgens mij blijft het netvlies goed functioneren met behulp van deze supplementen"
Janette Steur
Nederland
“ik gebruik sinds 2010 Retinacomplex. Ik had veel last van staar en achteruitgang van de visus. Sinds het gebruik van Retinacomplex blijft mijn visus hetzelfde. Het koker zicht wordt wel minder, maar ik zie nog steeds goed. Zonder dit supplement had ik niet meer gezien."
T. Kras
Nederland
“Al sinds 2006 gebruik ik Retinacomplex en nu inmiddels 2017 gebruik ik het nog steeds naar alle tevredenheid. Ik heb in 2006 te horen gekregen dat ik een jaar later in 2007 blind zou zijn. Ik heb de moed niet opgegeven en geniet nog steeds van de dingen die ik “WEL” zie! Ik ben wel met de tijd minder gaan zien, maar ik kan nog steeds zien, het heeft voor mij dus inderdaad een remmende werking gehad waar ik zeer blij mee ben. Kortom, als ik Retinacomplex niet zou gebruiken, had ik al lang blind moeten zijn. "
J. Tol
Nederland
“10 jaar terug kreeg ik het bericht dat ik maculadegeneratie had, wel de droge vorm, dus minder agressief. Ben gelijk aan de retinacapsules gegaan, en ben hier meer dan tevreden over, omdat ik zo goed als geen verslechtering van mijn ogen heb! Kom nog om de 2 jaar bij mijn oogarts, dus retina dank je"
Forti Stefano
Italië
“Ik koop Retinacomplex al 10 jaar voor mijn neef die aan Retinitis Pigmentosa lijdt. Retinacomplex is het enige supplement op de markt die de degeneratie kan vertragen. Het is een uitstekend bedrijf en zendingen arriveren altijd snel! Ondank alle jaren is de prijs onveranderd gebleven, online aankoop is snel en nauwkeurig!"
Pekka Pulkamo
Finland
“Ik heb Retinacomplex al een tijdje niet gebruikt, maar ik merk nu dat het echt nuttig is voor mijn ogen en het vermogen om te zien! Ik ben direct weer begonnen met het innemen van de supplementen"
Chandrikapersad Jethoe
Nederland
“Mijn Zoon Rajiv D.V. Jethoe heeft heeft een erfelijke Netvliesaandoening en is 6 jaar terug door zijn behandelend arts Prof. Dr. Klaver geadviseerd om Retinacomplex te gebruiken om zo lang mogelijk zijn visus te behouden. Wij zijn zeer tevreden met dit middel, want eigenlijk zou hij zonder dit middel al lang niet meer kunnen zien"
Henk Bol
Nederland
Mijn ervaring is dat het middel effect heeft. Het remt de oogziekte en ik zie scherper.
C. de Boer
Nederland
"Ik gebruik sinds 2010 Retina complex, ik had veel last van achteruitgang van het gezichtsvermogen, toen ben ik Retinacomplex gaan gebruiken, sindsdien is de achteruitgang gestopt. Als ik het niet had gedaan, had ik niet meer gezien. Ik zou het iedereen met oogproblemen aanraden! "
M. den Hartog
Nederland
"Ik heb Retinitis Pigmentosa, Ik ben jaren geleden begonnen met het gebruik van Retinacomplex en dit heeft me enorm goed geholpen. Ik ben in de jaren wel iets achteruit gegaan maar zonder dit supplement had ik ondertussen blind geweest, ik kan dus met zekerheid zeggen dat Retinacomplex daadwerkelijk remmend werkt. Ik blijf het gebruiken want nog eens vele jaren erbij met zicht lijkt me fantastisch!"
C. Truman
Canada
"Ik gebruik al meer dan 10 jaar Retinacomplex. Mijn ziekte (retinitis pigmentosa) is een ziekte die geleidelijk tot blindheid leidt. Mijn oogarts heeft mij verteld dat het belangrijk was om mijn ogen zo gezond mogelijk te houden en zij heeft specifiek Retinacomplex aanbevolen. Het bestelsysteem van het bedrijf is eenvoudig. Belangrijker nog, het is volledig betrouwbaar. Iedereen die naar dit type product zoekt kan ik aanraden Retinacomplex te bestellen."
J. Haselmayer
Canada
"Ik ben erg tevreden! We bestellen vanuit Canada en de zendingen arriveren betrouwbaar binnen één week. Alle zorgen worden onmiddellijk aangepakt"
Sondra Milner
Canada
"Ik bestel Retinacomplex nu zo'n acht tot tien jaar voor mijn twee volwassen kinderen die het Ushersyndroom hebben. Ze zijn er erg blij mee! Hoewel hun visie is verslechterd, merken ze duidelijk verschil als ze het niet nemen"
Anoniem
Brazilië
"Ik gebruik Retinacomplex omdat het mijn gezichtsvermogen positief beïnvloed. Ik heb goede resultaten. Ik ben 47 jaar oud en ik kan nog steeds goed zien. Ik weet dat er geen genezing is voor mijn ziekte (Retinitis Pigmentosa), maar met behulp van dit supplement kan ik werken en ik kan 's nachts goed lopen. Ik neem 2 tabletten per dag, ik weet dat het ideaal is om er 4 te nemen, maar het is een zeer duur supplement voor ons Brazilianen. Het helpt me nog steeds veel. Ik wil gewoon iedereen doorgeven dat Retinacomplex goede resultaten voor mij meebrengt!"
Juliana Pereira
Brazilië
Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het gebruik van Retinacomplex. Dit supplement zorgt ervoor dat mijn ziekte stabiel blijft, waardoor ik kan blijven zien. Ik heb een geweldige ervaring met het supplement en ik heb nog nooit bijwerkingen gehad. De aankoop is makkelijk en de verzending is snel. Echter, in juni vorig jaar kon ik de aankoop niet doen, omdat er betalingsproblemen waren. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf, dat mij snel heeft geholpen om het probleem op te lossen. Ze hebben mij een doosje Retinacomplex opgestuurd zodat ik het product kon blijven gebruiken, uiteindelijk heb ik dit niet hoeven te betalen. Ik heb geen woorden om te bedanken voor dat gebaar. Het is ongelooflijk dat een bedrijf dat zo ver is gevestigd, zo'n houding heeft, veel mensen die ons persoonlijk kennen, maken niet zo'n gebaar. Ik ben Retinacomplex zeer dankbaar, dat bewijst dat het een menselijk bedrijf is, dat met het hart werkt en altijd klaar staat voor hun klanten. Nogmaals, heel erg bedankt, Retinacomplex!
Erica Borges
Brazilië
Op advies van mijn oogarts ben ik in 2009 begonnen met het gebruik van Retinacomplex. Ik heb Retinitis Pigmentosa en dit supplement zou het blind worden kunnen remmen of misschien wel stopzetten. Na 8 jaar continu gebruik kan ik wel zeggen dat het positief werkt voor mij. Mijn ziekte is minimaal actief en remt de achteruitgang dus heel erg. Ik ben ervan overtuigd dat het gebruik van Retinacomplex samen met gezonde voeding, veel bewegen, niet roken en het beschermen van de ogen tegen zonlicht samen heel goed werkt!!
Marcel Nagm
Brazilië
"Ik heb Retinitis Pigmentosa in beide ogen en ik gebruik Retinacomplex gedurende ongeveer 4 maanden en ik heb al het gevoel dat mijn zicht niet verslechterd is. Ik realiseerde me dat de degeneratie gestopt is en dat ik geen verlies meer heb. Ik heb het gevoel dat ik 's nachts kan lopen zonder tegen dingen aan te botsen en het heeft me een uitstekende gezichtsscherpte gegeven. Ik ben van plan om Retinacomplex te blijven gebruiken, zodat ik mijn zicht niet meer kwijtraak. Studies bewijzen het nut ervan en het werd aanbevolen door een van de beste oogartsen in Brazilië."
Ea Daamen
Nederland
“Over de levering van Retina Complex geen klachten. Ik slik deze pillen sinds een jaar of 7, op aanraden van mijn oogarts. Of het helpt, de eerste jaren bleef mijn zicht redelijk stabiel, ging heel langzaam wat achteruit, maar nu worden mijn ogen behoorlijk slechter, kan (mag) geen auto meer rijden en kan in het donker niet meer naar buiten,"
Chen Hsiu Ching
China
“Vanwege nachtblindheid moet ik luteïne eten. Ik gebruik het al een tijdje en ik merk dat het werkt!"
Pauliina
Finland
“Ik gebruik de Retinacomplex capsules al jaren. Ik heb de oogziekte retinitis pigmentosa en mijn gezichtsveld is niet veel achteruit gegaan in de tijd dat ik de capsules gebruik. Ik weet niet zeker of het door de capsules komt omdat ik niet weet hoe het had geweest zonder. Ik blijf het gebruiken, het kan geen kwaad en antioxidanten zijn altijd goed om in te nemen. "
Anonymous
Canada
“Ik bestel nu al een paar jaar bij Retinacomplex.com en heb elke keer geweldige ervaringen gehad! Uitstekende communicatie en een geweldig product! Dank je!"
Petra
Nederland
“Gebruik Retinacomplex al jaren op aanraden van de oogarts in combinatie met visolie en vitamine A. Altijd snelle levering."
T. van der Rijst
Nederland
“Ik heb “Retina Complex” nu al …jaar trouw iedere dag ingenomen. Ik ben nu 83 jaar en sinds kort gaat mijn gezichtsvermogen ineens snel achteruit. Ik denk dat ik ongeveer de oudste in Nederland ben die op mijn leeftijd nog steeds wat kan zien en bekent is met het “Syndroom van Usher 2”, en waar de oogkwaal RP (Retinitis Pigmentosa) ook toebehoort. Ik denk dat dit op zich toch heel bijzonder is. Ik ben er van overtuigt, dat “Retina Complex” hier een positieve invloed op heeft gehad."
Molly Roy
USA
“Mijn ervaring met dit product is uitstekend. Het beste vind ik dat het specifiek op het netvlies is gericht. Meerdere belangrijke ingrediënten in één capsule verminderen het aantal verschillende producten dat ik moet kopen. Een goede all-in-one. Ik ben altijd tevreden geweest met de verzendtijd en service."
Melissa Kucharyshen
Canada
“Mijn dochter werd anderhalf jaar geleden gediagnosticeerd met Retinitis Pigmentosa. Retinacomplex werd aanbevolen door de oogarts. Ze heeft dit de afgelopen anderhalf jaar gebruikt en ze heeft haar visie voor deze tijd gehandhaafd. We blijven dit supplement kopen."
Darren
Canada
“Retinacomplex biedt personen met de diagnose van een geërfde oogaandoening in het netvlies hoop omdat het een optie biedt voor het beheer van hun oogziekte. Ik leerde recentelijk over Retinacomplex tijdens een presentatie door een gerespecteerde oogarts in Canada. Tijdens deze presentatie besprak de oogarts de mogelijke voordelen van dit product op basis van informatie die verschillende patiënten hadden gemeld. Ik was zeer blij te horen over het bestaan van Retinacomlex, omdat er momenteel beperkte mogelijkheden zijn voor het behandelen van een retinale dystrofie, waaronder Retinitis Pigmentosa. Hoewel het geen remedie of behandeling is, beschouw ik Retinacomplex als een hulpmiddel bij het beheer van deze diagnose. Retinacomplex is nu een vast onderdeel geworden van mijn algemene dagelijkse gezondheidsregime. Ik ben de mensen van Retinacomplex dankbaar voor het ontwikkelen van dit product specifiek voor personen met de diagnose erfelijke retinale oogziekte."
Ricardo Radünz
Brazilië
“Mijn ogen zijn al drie jaar min of meer stabiel"
Enrica Ponte
Italië
“Ik ben erg blij om Retinacomplex te gebruiken voor mijn ogen. Mijn arts adviseert al zijn patiënten Retinacomplex te gaan gebruiken. Dit supplement heeft me geholpen en ik ben dankbaar."
 Deel ook uw ervaring met ons

Powered by:

Retinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog-trustmark

Bestel direct

Retinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog

Toepassing voor volwassenen

Retinacomplex® wordt geleverd in een verpakking van 120 capsules. Deze hoeveelheid is toereikend voor 30 dagen. Twee capsules in de ochtend en twee capsules in de avond na de maaltijd. Prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.

AANTAL: PRIJS: TOTALE KORTING:
1 doosje €35,95 Geen korting
2 doosjes €69,90 €2,-
3 doosjes €103,85 €4,-
4 doosjes €135,80 €8,-
5 doosjes €167,75 €12,-
6 doosjes (aanbevolen) €195,70 €20,-
AANTAL: PRIJS: TOTALE KORTING:
1 doosje $47,95 Geen korting
2 doosjes $93,90 $2,-
3 doosjes $139,85 $4,-
4 doosjes $183,80 $8,-
5 doosjes $227,75 $12,-
6 doosjes (aanbevolen) $239,75 1 doosje gratis

43.20

35.95 incl. 9% btw

35.95