Over Retinacomplex

 

Professoren hebben hun uiterste best gedaan om voor elkaar te krijgen wat we uiteindelijk zijn geworden, ons voedingssupplement speciaal gericht op de ogen is het resultaat van jaren hard werk en onderzoek. Retinacomplex wordt aangeraden door oogartsen uit verschillende landen waardoor ons product wereldwijd wordt verzonden.

Antioxidanten goed voor de ogenRetinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog
Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Wanneer ze schade veroorzaken, noemen we dat oxidatieve stress. Hierdoor kunnen allerlei aandoeningen ontstaan waaronder oogaandoeningen. Het is dus heel belangrijk de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen voor de algehele gezondheid, gezondheid van de ogen en het verbeteren van het gezichtsvermogen. Retinacomplex is een voedingssupplement met een unieke combinatie van antioxidanten speciaal ontwikkeld voor de ogen.

Klinisch onderzoek
Enkele jaren geleden zijn studies aan de universiteit van Valencia in Spanje naar de effecten van het gebruik van Retinacomplex afgerond. Het betrof hier twee groepen met Retinitis Pigmentosa (RP) en ouderdomsgerelateerde maculadegeneratie (AMD) die twee jaar lang werden gevolgd. Bij aanvang van de studies werden geen statistische significante verschillen tussen de te behandelen en de placebogroepen geconstateerd. De groepen waren homogeen.
Na twee jaar bleek dat er bij de behandelde groepen (RP en AMD) geen belangrijke verslechtering werd geconstateerd. In de beide placebogroepen werd echter wel een belangrijke verslechtering geconstateerd. Er was dus een positieve reactie op de met Retinacomplex behandelde groepen met RP en AMD, blijkbaar ontstaat er een vertraging in de ontwikkeling van deze aandoeningen. Hoewel het een kleine groep betreft en meer studies met veel meer patiënten nodig zijn, laten ze blijkbaar een vertraging in de ontwikkeling van deze ziekten zien.

 

  •  Gedetailleerde (Engelse) informatie van deze studie kan per mail opgevraagd worden
  •  Laat u adviseren over uw oogziekte en het gebruik van Retinacomplex
  • Bekijk onze reviews voor de ervaringen van onze klanten wereldwijd

 

 • De dagelijkse dosis bestaande uit 4 plantaardige capsules is:
 • Polysacchariden uit Lycium Barbarum Lynn – 600 mg (90 % puur)
  Goji bessen hebben een hoge voedingswaarde, deze bevatten hoge concentraties antioxidanten (Zeaxanthine en Luteine), vitamines (A,C en E) en andere voedingsstoffen waaronder veel zink en caroteen. Allemaal voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het oog!
 • L-Glutathion – 200 mg
  Glutathion komt in hoge mate voor in de lens van het oog en beschermt de cellen en het DNA. Dit sterke antioxidant is van groot belang voor de transparantheid van de lens.
 • Alfa-Liponzuur – 100 mgRetinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog
  Alfa-liponzuur is een buitengewoon krachtig antioxidant die andere antioxidanten helpt te regenereren. Zo hebben vitamine C, vitamine E, carotenoïden, glutathion, alfa-liponzuur nodig om zich te recycelen en in hun oorspronkelijke staat terug te brengen, waardoor de effectiviteit aanzienlijk wordt vergroot. Door zijn sterke eigenschappen lijkt dit antioxidant de ontwikkeling van staar te kunnen remmen. Onderzoek op dieren laat zien, dat diabetische retinopathie vertraagd kan worden. Een andere sterke eigenschap van Alfaliponzuur is dat het de werking van andere antioxidanten versterkt.
 • Luteïne – 20 mg en Zeaxantine – 10 mg
  Zijn 2 antioxidanten die ook in de gele vlek (macula) van het netvlies worden aangetroffen. Hier filteren ze het blauwe licht en zorgen ze voor de gezondheid van de macula. Regelmatige consumptie kan de ontwikkeling van cataract tegengaan. Voldoende opname zou maculadegeneratie tegen kunnen gaan. En is dus goed tegen de achteruitgang van het gezichtsvermogen. Ze worden niet door het menselijk lichaam geproduceerd en de concentratie ervan in het netvlies is afhankelijk van de voedselopname.
 • Vitamine A – 160 µg
  Vitamine A draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en tot de normale werking van het immuunsysteem.

 

Prijzen en toepassing voor volwassenen

U mag Retinacomplex® niet gebruiken in combinatie met een bloedverdunnend geneesmiddel wat warfarine bevat. Raadpleeg altijd uw arts tijdens zwangerschap en borstvoeding en als u onder behandeling bent met bloedverdunnende geneesmiddelen. Het wordt afgeraden voedingssupplementen met dezelfde inhoud tegelijkertijd te gebruiken.

Retinacomplex® wordt geleverd in een verpakking van 120 capsules. Deze hoeveelheid is toereikend voor 30 dagen.  Twee capsules in de ochtend en twee capsules in de avond na de maaltijd. Onderstaand de tabel met de prijzen voor Nederland. De prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Let op! Buiten de EU gelden andere prijzen.

AANTAL: PRIJS: TOTALE KORTING:
1 doosje €35,95 Geen korting
2 doosjes €69,90 €2,-
3 doosjes €103,85 €4,-
4 doosjes €135,80 €8,-
5 doosjes €167,75 €12,-
6 doosjes (aanbevolen) €195,70 €20,-
AANTAL: PRIJS: TOTALE KORTING:
1 doosje $47,95 Geen korting
2 doosjes $93,90 $2,-
3 doosjes $139,85 $4,-
4 doosjes $183,80 $8,-
5 doosjes $227,75 $12,-
6 doosjes (aanbevolen) $239,75 1 doosje gratis

 

Gedetailleerde informatie over Retinacomplex kan per mail opgevraagd worden. Ook kunt u ons vinden op Facebook of Instagram.

 

Goed voor uw
gezichtsvermogen
Geheel plantaardig, zonder kleurstoffen
Al sinds 2006
een vertrouwd product
Hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting!