Over Retinacomplex

 

Antioxidanten goed voor de ogenRetinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog
Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Wanneer ze schade veroorzaken, noemen we dat oxidatieve stress. Hierdoor kunnen allerlei aandoeningen ontstaan waaronder oogaandoeningen. Het is dus heel belangrijk de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen voor de algehele gezondheid, gezondheid van de ogen en het verbeteren van het gezichtsvermogen. Retinacomplex is een voedingssupplement met een unieke combinatie van antioxidanten speciaal ontwikkeld voor de ogen. Onderstaand de ingrediënten van ons product en waarom wij hiervoor gekozen hebben.

 

Voedingssupplement voor de ogen

 • De dagelijkse dosis bestaande uit 4 plantaardige capsules is:
 • Polysacchariden uit Lycium Barbarum Lynn – 600 mg (90 % puur)
 • Goji bessen bevatten een zeer hoog gehalte aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Qua vitamines bevat de bes onder andere vitamine C, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B6. Verder bevat de vrucht veel mineralen zoals ijzer, koper, nikkel, chroom, magnesium, natrium en calcium. Tevens bevat de bes negentien verschillende aminozuren en andere vitaal stoffen. Uit de wetenschap is gebleken dat van alle vruchten, de Goji bes de hoogste concentratie aan vitamines en antioxidanten bevat. Het is dus één van de voeding rijkste vruchten op aarde.
 • L-Glutathion – 200 mg
 • Glutathion is de krachtigste vrije radicalen vanger en is het enige anti-oxidant die voortdurend regenereert om zelf weer vrije radicalen te neutraliseren. Glutathion beschermt de cellen en het DNA. Wanneer het gehalte aan glutathion voldoende aanwezig is worden onze celkernen en het DNA beschermd.
 • Alfa-Liponzuur – 100 mgRetinacomplex-Beste-Voedingssupplement-Gezichtsvermogen-ogen-antioxidanten-Retinitis-Pigmentosa-Maculadegeneratie-oog
 • Alfa-liponzuur is een buitengewoon krachtig antioxidant die andere antioxidanten helpt te regenereren. Zo hebben vitamine C, vitamine E, carotenoïden, glutathion, alfa-liponzuur nodig om zich te recycelen en in hun oorspronkelijke staat terug te brengen, waardoor de effectiviteit aanzienlijk wordt vergroot.
 • Luteïne – 20 mg en Zeaxantine – 10 mg
 • Zijn twee antioxidanten die ook in de gele vlek (macula) van het netvlies worden aangetroffen. Dit deel zorgt dat we kleur en contrast kunnen zien. Het is waarschijnlijk dat zeaxanthine en luteïne van belang zijn voor een goed gezichtsvermogen. Deze twee antioxidanten ondersteunen de conditie van de ogen.
 • Vitamine A – 160 µg
  Vitamine A draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en tot de normale werking van het immuunsysteem.

 

Prijzen en toepassing voor volwassenen

U mag Retinacomplex® niet gebruiken in combinatie met een bloedverdunnend geneesmiddel wat warfarine bevat. Raadpleeg altijd uw arts tijdens zwangerschap en borstvoeding en als u onder behandeling bent met bloedverdunnende geneesmiddelen. Het wordt afgeraden voedingssupplementen met dezelfde inhoud tegelijkertijd te gebruiken.

Retinacomplex® wordt geleverd in een verpakking van 120 capsules. Deze hoeveelheid is toereikend voor 30 dagen.  Twee capsules in de ochtend en twee capsules in de avond na de maaltijd. Onderstaand de tabel met de prijzen voor Nederland. De prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Let op! Buiten de EU gelden andere prijzen.

AANTAL: PRIJS: KORTING:
1 doosje Per stuk €35,95 Geen korting
2 doosjes Per stuk €34,95 €2,-
3 doosjes Per stuk €34,50 €4,35
4 doosjes Per stuk €33,95 €8,-
5 doosjes Per stuk €33,50 €12,25
6 doosjes (aanbevolen) Per stuk €31,95 €24,-
7 tm 9 doosjes Per stuk €31,95 €28 tot €36
AANTAL: PRIJS: KORTING:
1 doosje Per stuk $47,95 Geen korting
2 doosjes Per stuk $46,95 $2,-
3 doosjes Per stuk $46,50 $4,35
4 doosjes Per stuk $45,95 $8,-
5 doosjes Per stuk $45,50 $12,25
6 doosjes (aanbevolen) Per stuk $43,95 $24,-
7 tm 9 doosjes Per stuk $43,95 $28 tot $36

Gedetailleerde informatie over Retinacomplex kan per mail opgevraagd worden. Ook kunt u ons vinden op Facebook of Instagram.

 

Goed voor uw
gezichtsvermogen
Geheel plantaardig, zonder kleurstoffen
Al sinds 2006
een vertrouwd product
Hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting!