Over Retinacomplex

Wie zijn wij?
Omdat de oogziekte Retinitis Pigmentosa bij ons in de familie zit hebben wij in 1996 de retinastichting opgericht, dit om onderzoek tegen deze ziekte mogelijk te maken. Professoren hebben hun uiterste best gedaan om voor elkaar te krijgen wat we nu uiteindelijk zijn geworden. Ons product ‘Retinacomplex’ is dus het resultaat van jaren hard werk en onderzoek. 10 jaar later is in 2006 APO Pharmaceuticals opgericht en zijn wij gestart met de verkoop van Retinacomplex. Velen (waaronder ook onze familieleden) hebben profijt van het gebruik van Retinacomplex, dit is echter wel afhankelijk van het stadium waarin u begint met het gebruik van het supplement. Ons motto is daarom ook: Hoe vroeger hoe beter.

‘Retinacomplex’ wordt veelal gebruikt door mensen met Retinitis Pigmentosa en Maculadegeneratie.

 

Wat is Retinitis Pigmentosa?
Retinitis pigmentosa (RP) is niet één oogziekte maar de verzamelnaam voor een grote groep erfelijke netvliesaandoeningen. Bij retinitis pigmentosa gaan de lichtgevoelige cellen in het netvlies, de staafjes en de kegeltjes, ten gronde De meeste mensen met RP worden nachtblind, ontwikkelen kokervisus en krijgen een verminderd gezichtsvermogen.

 

Wat is Maculadegeneratie?
Maculadegeneratie is een ingrijpende oogziekte waarbij het gezichtsvermogen steeds verder achteruitgaat. Dit komt doordat de kwaliteit van de macula, ook wel gele vlek genoemd, afneemt.

 

Het Product

Retinacomplex is een voedingssupplement dat bestaat uit een combinatie van L-Gluthathion, Alpha lipoic acid, Zeaxantine, een geconcentreerd extract van de Chinese vrucht Lycium Barbarum Lynn en vitamine A. Er zijn geen vulmiddelen of kleurstoffen gebruikt. De capsule is plantaardig.

 • De dagelijkse dosis bestaande uit 4 capsules is:
 • Polysacchariden uit Lycium Barbarum Lynn 600mg (90% puur)
 • Worden al duizenden jaren in China gebruikt vanwege hun gunstig effect op veel lichaamsfuncties en op het zien
 • L-Glutathion 200mg
 • Nog een belangrijke antioxidant die al in alle cellen van het netvlies voorkomt
 • Alpha lipoic acid 100mg
 • Krachtige Antioxidant
 • Luteïne 20mg en Zeaxantine 10 mg
 • Zijn carotenoïden die al in hoge mate aanwezig zijn in het netvlies
 • Vitamine A 160µg
 • Vitamine A heeft meerdere functies: het is belangrijk voor groei en ontwikkeling, voor het onderhoud van het immuunsysteem en een goed gezichtsvermogen

 

Toepassing voor volwassenen

Twee capsules in de ochtend en twee capsules in de avond na de maaltijd. U mag Retinacomplex® niet gebruiken in combinatie met een bloedverdunnend geneesmiddel wat warfarine bevat. Raadpleeg altijd uw arts tijdens zwangerschap en borstvoeding en als u onder behandeling bent met bloedverdunnende geneesmiddelen.
Het wordt afgeraden voedingssupplementen met dezelfde inhoud tegelijkertijd te gebruiken. Retinacomplex® wordt geleverd in een verpakking van 120 capsules. Deze hoeveelheid is toereikend voor 30 dagen. De prijs per verpakking van 120 capsules is inclusief verzendkosten en BTW €34,95 binnen Europa en $46,95 buiten Europa.

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u mailen naar info@retinacomplex.com of vind ons op Facebook.

Goed voor uw
gezichtsvermogen
Geheel plantaardig, zonder kleurstoffen
Al sinds 2006
een vertrouwd product
1 doosje gratis bij bestellingen van 6 of meer!